Gå til hovedindhold
Prøv en bog
Find bøger
Log på
Skole- og Studieservice
Hjælp
Søg på bøger, forfattere og genrer
Emneord: Fødevarer
Sortér efter:
Relevans
Notas nyeste
Titel: A-Å
Titel: Å-A
Forfatter (efternavn) A-Å
Forfatter (efternavn) Å-A
Udgivelsesår: Stigende
Udgivelsesår: Faldende
Popularitet
Gallerivisning
Listevisning
The science of cooking
The science of cooking
Joseph J. Provost m.fl.
Joseph J. Provost m.fl.
De har puttet noget i maden
De har puttet noget i maden
Mad til mennesker - grundforløb
Mad til mennesker - grundforløb
Gastronom
Gastronom
The food system
The food system
Geoff Tansey og Tony Worsley
Geoff Tansey og Tony Wor...
Spiselig økonomi
Spiselig økonomi
Ha-Joon Chang
Ha-Joon Chang
Gastrofysik & smagshåndværk
Gastrofysik & smagshåndværk
Simon Neitskov Sørensen m.fl.
Simon Neitskov Sørensen ...
Fødevarer og kvalitet
Fødevarer og kvalitet
Den plantebaserede kost
Den plantebaserede kost
Maria Felding og Tobias Schmidt Hansen
Maria Felding og Tobias ...
Fødevareteknologi - en introduktion til procesteknik og produktion i fødevareindustrien
Fødevareteknologi - en introduktion ...
Nina Gringer
Alan Friis og Gine Ørnholt Johanssen
Nina Gringer, Alan Friis...
Food chemistry
Food chemistry
H.-D. Belitz
W. Grosch
P. Schieberle
H.-D. Belitz, W. Grosch,...
Krause's food & the nutrition care process
Krause's food & the nutriti...
Krause and Mahan's food & the nutrition care process
Krause and Mahan's food & t...
Janice L Raymond og Kelly Morrow
Janice L Raymond og Kell...
Introductory food chemistry
Introductory food chemistry
John W. Brady
John W. Brady
Chemical Analysis of Food
Chemical Analysis of Food
Handbook of food processing
Handbook of food processing
Ind i biologien - fra ursuppe til functional food
Ind i biologien - fra ursuppe til fu...
Arne Bjerrum m.fl.
Arne Bjerrum m.fl.
Din føde - lokal eller global
Din føde - lokal eller global
Poul Kristensen
Poul Kristensen
Mad med respekt
Mad med respekt
Selina Juul
Selina Juul
Lene og Sven Grønlykke
Lene og Sven Grønlykke
Maria Grønlykke
Maria Grønlykke
Danskernes mad
Danskernes mad
Anne Glad
Anne Glad
Naturfag
Naturfag
Fødevarer
Fødevarer
Mad til mennesker
Mad til mennesker
Breakthrough food production innovation
Breakthrough food production innovat...
David Lundahl
David Lundahl
Vitalitet
Vitalitet
Jens Otto Andersen
Jens Otto Andersen
Gastronom
Gastronom
Sensorisk teori, metoder og øvelser
Sensorisk teori, metoder og øvelser
Michael René
Michael René
Den store bog om fødevarer og kvalitet
Den store bog om fødevarer og kvalit...
Fødevareetik
Fødevareetik
Henrik Selsøe Sørensen
Steen Brock
Ulrik Houlind Rasmussen
Henrik Selsøe Sørensen, ...
Food microbiology
Food microbiology
Karl R. Matthews
Kalmia E. Kniel og Thomas J. Montville
Karl R. Matthews, Kalmia...
Slip slikket
Slip slikket
Oscar Umahro Cadogan
Oscar Umahro Cadogan
Agroecology
Agroecology
Stephen R. Gliessman
Stephen R. Gliessman
Fødevarehygiejne
Fødevarehygiejne
Susanne Ørnfeldt Comerford
Susanne Ørnfeldt Comerfo...
Fair snak på fødevareemballager
Fair snak på fødevareemballager
Viktor Smith m.fl.
Viktor Smith m.fl.
Smager larver godt?
Smager larver godt?
Jørn Jensen
Jørn Jensen
McGee on food & cooking
McGee on food & cooking
Harold McGee
Harold McGee
Tankeføde
Tankeføde
Mad til mennesker - grundforløb
Mad til mennesker - grundforløb
Lækre larver og andet småkravl du kan spise
Lækre larver og andet småkravl du ka...
Kirsten Hansen
Kirsten Hansen
Food portion sizes
Food portion sizes
Fast food nation
Fast food nation
Eric Schlosser
Eric Schlosser
100 myter om mad
100 myter om mad
Sara Juul Østergaard og Marianne Zangenberg Lynggaard
Sara Juul Østergaard og ...
Ultraforarbejdet
Ultraforarbejdet
Chris van Tulleken
Chris van Tulleken
Fremtidens mad
Fremtidens mad
Ina Fischer Andersen
Ina Fischer Andersen
Lyt