Brødbog

nytænkning af fremtidens kornsorter, meltyper og hævemetoder
Forfatter:
Er du allerede godt i gang med brødbageriet, så får du her et skub mod brød i verdensklasse baseret på de nyeste teknikker og med et hav af gode opskrifter at prøve dem af på. Til brød-entusiasten og pizzabageren
Note: 
Indhold: Landbrød ; Rustik baguette ; Flade brød ; Formbrød ; Fladbrød ; Burger- og sandwichboller ; Kuvertbrød ; Krydderrugbrød ; Vegansk kernerugbrød ; Glutenfrit flerkornsbrød ; Knækbrød med rug

Brødbog

Lydbog med tekst

Du skal være logget ind for at kunne downloade denne bog. Gå til login.

Spilletid: 
7 timer 31 minutter
Bognummer: 
49780
Indlæsningsår: 
2022
Nota udgivelsesår: 
2022
Indlæser: 
Udgave: 
Lindhardt og Ringhof, 2022
ISBN: 
9788727005188
Oversætter: 
Lisbet Kjær Johansen
Illustrator: 
Liz Barclay